ENTREBANCADA

Read More ...

FAQ!!

Que és l’Entrebancada?

L’Entrebancada és una cursa popular d’uns 6 quilometres aproximadament on els participants realitzen el recorregut creuant obstacles de caire lúdic que fan més atractius els quilometres a realitzar.

Que cal saber de l’Entrebancada 2018?

És important que sapigueu que aquesta edició tornem a tenir una cursa repartida en tandes de 200 participants. Enguany i com l’any passat, no es realitzarà una sola sortida, els corredors sortiran en sortides cada 30 minuts i de 200 en 200.
Aquest fet resulta molt efectiu pel que fa els embuts de participants en els obstacles, amb aquest format esperem que tothom gaudeixi de la cursa per igual.  

Quina dificultat té l’Entrebancada?

No heu de patir per la dificultat, tots els obstacles són aptes per tots els públics, els més complicats hi ha l’ajuda suficient per tal que sigui més senzill i si finalment no et veus en cor de passar-lo sempre pots utilitzar la “Via Alternativa” i seguir amb la cursa.

Cada any és igual l’Entrebancada?

No, des de l’organització treballem any rere any per que sigui una nova entrebancda cada edició, pots trobar algun obstacle repetit però segur que no el trobaràs al mateix lloc que el vas trobar la passada edició. Cada any hi han molts obstacles nous.
També pots trobar algun tram de recorregut semblant a la passada edició, però mai serà la mateixa que l’anterior edició.

Com són els Obstacles/Entrebancs?

Els obstacles no els podem explicar, però et podem avançar que predomina el fang, aigua, pneumàtics i moltes sorpreses que les has de viure!

Quin nivell de forma haig de tenir per poder participar?

Cap nivell concret, el suficient per acabar el recorregut amb el temps màxim que determina l’organització en el REGLAMENT.

Com puc inscriure’m i quin cost em suposa?

Des d’aquesta mateixa web, l’apartat “INSCRIPCIONS“. Recorda que es pot fer única i exclusivament de forma online.
Pel que fa el preu, depen de quan realitzis l’inscripció, el preu comença a 12€ – 14€ i 16€. S’haurà d’anar ràpid!

Quins serveis o regals tinc com a participant?

Bé, els serveis els pots consultar al menú “RECORREGUT” però tots els participants rebran una samarreta tècnica personalitzada de la cursa i una bossa amb regals i detalls dels col·laboradors i patrocinadors.
L’organització ofereix a tots els participants servei de bar amb beguda i un aperitiu gratuït.
El guarda-roba també és gratuït per a tots els participants.

Puc participar amb el mòbil o càmera de fotos?

L’organització no es fa responsable de tot el que porteu durant la cursa, la recomanació és no portar cap aparell electrònic ja que podeu trobar obstacles d’aigua on es veurien afectats.
La recomanació respecte a les càmeres de fotografies es que siguin resistents al aigua i estiguin ben subjectades al participant.

Si plou o fa mal temps, la cursa es fa?

Es tracta d’una cursa d’obstacles i si plou, serà un obstacle més a superar, la resposta és no.
També cal dir que l’organització tal i com diu l’article XX del reglament, es reserva el dret a suspendre la prova per causes meteorològiques.
Es suspendrà la cursa en els cassos d’Alerta INUNCAT o NEUCAT.
La ordre de suspensió en tot cas, serà a càrrec de l’organització amb el vist i plau de Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local.
A mesura que vagin sortint dubtes, ampliarem aquest apartat!