Recorregut

Read More ...
Recorregut 2017

Rec_secret

Explicació del recorregut:

En aquesta edició, l’Entrebancada serà un recorregut totalment circular amb sortida i arribada al recinte firal de Palafrugell sense creuar en cap moment l’avinguda Espanya. 
De la sortida, el recorregut farà una volta pel perímetre del recinte firal i segueix el recorregut direcció a Calella de Palafrugell pel camí vell de Calella de Palafrugell, un cop passats els km 1 i 2. Arribats a Calella de Palafrugell el recorregut serà bastant similar a l’edició de 2016 i passarà per algun carrer urbà de la part alta de Calella. 
Un cop deixem Calella enrere, enfila cap a la mítica Colina del Sol on trobaran el km 4 i seguiran per la part de la pineda direcció a Palafrugell fins arribar a la pineda del km 5. Allà la cursa farà un gir de 90º per dirigir-se direcció a la carretera d’Ermedàs. 
Un cop a la carretera d’Ermedàs. direcció Palafrugell, a uns 200 metres de la mateixa carretera, els corredors arribaran a la Via Verda encarant ja Palafrugell i, estrenant la nova Via Verda en el món de les curses, s’arribarà al recinte firal on hi haurà la traca final. 

(S – Sortida // A – Arribada // K1, K2, K3… – Punts quilomètrics). 


Serveis generals i específics a la zona:

Recinte_llegendaRecinte_mapa Recinte_zona

Allotjament i gastronomia:

On em puc allotjar? 
Degut a la coincidència amb Setmana Santa us animem a que si heu de reservar, ho feu amb certa antelació i un bon lloc on trobar informació molt útil és a la web de Turisme Palafrugell, us deixem l’enllaç: www.visitpalafrugell.cat

On puc anar esmorzar i dinar el dia de la cursa?
Molt a prop de la sortida tens diferents bars i cafeteries. Us recomanem: 

– Restaurant el Passadís (restaurant oficial; obert a partir de les 8h)

*en els propers dies s’afegiran nous establiments restauradors

 

  • Aquests serveis resten subjectes al diumenge 16 d’abril, el propi dia de l’Entrebancada. Els altres actes relacionats amb l’Entrebancada, fora del mateix dia de la cursa, s’anunciaran les seves ubicacions amb anterioritat. 
  • És important no estacionar en les zones reservades per la cursa i mantenir totes les sortides d’emergència de les instal·lacions lliures de vehicles.  
  • Per tal de garantir la cobertura de l’assegurança, tots els participants que utilitzin serveis no especificats en aquest mapa no gaudiran de la cobertura de la mateixa.