Reglament

Read More ...

2

REGLAMENT 2017

1. El Club Atlètic Palafrugell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, organitza pel proper diumenge 16 d’abril de 2017 la tercera edició de “L’ENTREBANCADA” – Cursa popular d’obstacles de Palafrugell en el marc de les Setmanes Joves del municipi.
2. La competició se celebrarà sobre un circuit de 7.5 km aproximadament, amb sortida i arribada al Recinte Firal de Palafrugell ubicat a l’Av. Espanya S/N. Durant el recorregut, els participants hauran de superar més de 20 zones d’obstacles.
3. Als obstacles o entrebancs que l’organització consideri necessaris, hi haurà una “Via Alternativa” per tal de no creuar el mateix obstacle. Passar per aquesta “via Alternativa” comportarà, com a part principal, no optar a podi malgrat sortir a la classificació general.
4. La classificació serà cronometrada i els participants realitzaran la cursa en tandes de 70 participants. Cal estar al punt de sortida 5 minuts abans de la hora de sortida. S’establirà un temps màxim de 1 hora i 30 minuts després de la darrera sortida per finalitzar la prova.
El repartiment de tandes de sortida serà el següent:

horaris_bo

5. Els participants hauran de respectar la seva tanda (sortida). Quedarà totalment prohibit sortir en una tanda diferent a la inscrita prèviament. El control de tandes es realitzarà de forma exhaustiva 5 minuts abans d’accedir a la sortida, mitjançant el xip de cada corredor i el color diferencial del dorsal.
6. L’edat mínima per participar serà de 14 anys complerts el dia de la prova.
Els menors de 18 anys, al moment de la recollida del dorsal, hauran de presentar una autorització signada per un tutor legal.
L’organització no facilitarà dorsal a cap menor que no hagi portat l’autorització degudament signada, sense que aquest pugui participar ni tingui dret al retorn de l’import d’inscripció.
7. Les inscripcions (limitades a un màxim de 780 participants) podran fer-se a través de la mateixa web de l’Entrebancada fins el dijous 13 d’abril a les 19 h o fins quan s’esgotin els dorsals. La recollida de dorsals tindrà lloc a partir del dissabte 15 d’abril de 16 h a 20 h a l’aparcament de l’INS Baix Empordà i el mateix dia de la prova a partir de les 8.30 h. L’organització es reserva el dret d’augmentar el nombre d’inscripcions internes i d’ús exclusiu de la mateixa organització.
8. El preu d’inscripció variarà en funció del nombre de participants inscrits de la següent manera:

PREUS_REGLAMENTImportant: No es realitzaran inscripcions el mateix dia de la prova.
9. Els participants inscrits rebran un dorsal per participar, una bossa del corredor amb diversos obsequis, la samarreta oficial de l’Entrebancada 2017, esmorzar (botifarrada) un cop finalitzi la prova, servei de bar gratuït, serveis (vestuaris, dutxes, aparcament i altres) i cobertura total d’assegurança d’accidents.
10. Classificació per equips.
a. Es considerarà equip si 4 o més corredors registren el mateix nom de club/entitat/institut o altres al formular la inscripció.
b. Es considerarà equip masculí o femení el format per 4 o més participants del mateix sexe (definint el sexe de l’equip) i també el format per 4 o més participants del mateix sexe i un del sexe contrari.
c. Es considerarà equip mixt el format de 4 o més integrants on, com a mínim, n’hi hagi 2 de cada sexe. Qualsevol equip que compleixi aquesta condició i tingui com a mínim 4 participants del mateix sexe, pot optar a ser considerat com masculí o femení si ho comunica a l’organització amb antelació a la prova.
d. Per a la puntuació dels equips masculins o femenins es considerarà només el temps dels 4 primers classificats del mateix sexe (corresponent a la naturalesa de l’equip).
e. Per a la puntuació dels equips mixts, es considerarà només el temps dels dos primers de cada sexe.
11. Es lliurarà trofeus i obsequis a les següents categories:

Tres primers classificats absoluts masculins i femenins
Primer i primera local (empadronats a Palafrugell)
Participant més gran
Primer equip femení, primer equip masculí, primer equip mixt
Premi a l’equip més nombrós

12. El repartiment de premis i el sorteig de regals tindrà lloc a la pista exterior del Pavelló poliesportiu de Palafrugell a les 13 h.
13. Els dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Quedarà prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal propi de la cursa, perquè això perjudicaria tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.
14. La cursa serà cronometrada amb sistema xip. Per això quedarà prohibit córrer sense el mateix. La pèrdua del xip comportarà no sortir a la classificació general de la cursa i l’abonament del preu propi del xip (3€).
15. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit a l’organització, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de fer-se pública la classificació general i definitiva de la cursa.
16. L’organització es reservarà el dret a demanar el DNI o document similar per comprovar l’edat i/o la identitat de les persones participants.
17. En cas de no poder assistir a la cursa malgrat haver fet la inscripció, qualsevol participant inscrit podrà efectuar un canvi de titularitat en la seva inscripció per tal que la gaudeixi un altre conegut o familiar del participant. En cap cas l’organització considerarà el retorn de l’import d’inscripció. Totes aquestes gestions s’hauran de fer exclusivament pel correu propi de l’esdeveniment: entrebancada@capalafrugell.cat abans de les 19 h del 14/04/2017.
18. Tots els participants gaudiran d’assegurança durant la cursa. L’organització, a través del seu web, farà publica la cobertura d’aquesta assegurança, declinant tota responsabilitat pels danys que les persones participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o terceres persones i que no formi part de la cobertura de l’assegurança.
19. L’organització es reservarà el dret de posposar, cancel·lar o modificar l’esdeveniment per condicions climatològiques o per altres motius de força major i de fora de control per part de l’organització, i que aquests puguin afectar la salut o la seguretat dels participants i la correcta execució de l’esdeveniment. Per tal motiu, l’organització no considerarà el retorn de l’import d’inscripció, fixant una nova data per l’esdeveniment.
20. El Club Atlètic Palafrugell es reservarà el dret de fer l’enregistrament d’imatges durant el desenvolupament de l’activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de drets d’imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, el Club Atlètic Palafrugell no es farà responsable de l’enregistrament d’imatges per part de terceres persones.
21. El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present reglament.

 

DESCARREGA’T EL REGLAMENTdescargar

© Entrebancada 2017